Optimeet Dagen – København

Dansk Arkitektur og Optimeet inviterer dig til en dag med netværk, foredrag og speedmøder (du vælger selv dine møder) med leverandører af mødesteder, konferencecentre, catering og teambuilding. Få inspiration til fremtidige virksomhedsevents. Tamira Snell, Fremtidsforsker og Senior Rådgiver på Instituttet for Fremtidsforskning, vil præsentere globale megatrends og fremtidens arbejds- og mødeformer i sit foredrag på dagen.

september 3, 2024

Bryghuspladsen 10

1473 København

Gratis deltagelse

Eksklusiv rundvisning og inspiration til events på Dansk Arkitektur Center 

Oplev en inspirerende dag på Dansk Arkitektur Center (DAC) i BLOX, København, hvor vi inviterer dig til at udforske de unikke muligheder for møder, konferencer og events. På vores inspirationsdag har du mulighed for at komme på besøg hos DAC, som byder på spektakulære omgivelser med en fantastisk udsigt over både byen og havnen.

Deltag i vores eksklusive rundvisninger, hvor du får mulighed for at se DACs møde- og eventfaciliteter på nært hold.

Oplev Tamira Snell som foredragsholder

Tamira er Fremtidsforsker og Senior Rådgiver på Instituttet for Fremtidsforskning. Med en baggrund i kultursociologi er hendes primære fokus på mennesker og på at udforske nye adfærdsmønstre og kulturelle konsekvenser i konteksten af større samfundsmæssige strømninger – herunder at forstå nye behov, samt de drivkræfter og barrierer der former, hvordan vi lever og tænker, bor og arbejder, agerer og forbruger på.

Med afsæt i større globale mega trends vil Tamira præsentere nogle af de forandringer der vil påvirke vores måde at arbejde og mødes på i fremtiden.


Mød de spændende udstillere

Sjælland:

Arp-Hansen Hotel Group –  BanegaardenBellagroupClassic Car HouseCoastZone A/SCoredesign – merchandise med logoDansk Arkitektur CenterGrand JoanneHUMANIC GROUP – Teambuilding – Medarbejderudvikling – FirmasundhedKonference & Hotel KlintenNH Collection CopenhagenOptimeet BookingPakhus11Restaurant MarkScandic HotelsSkt. PetriStatens Naturhistoriske MuseumTivoli – Nimb Event –  Thon Partner Hotel SorøThon Hotel Høje Taastrup – UngdomsøenWorld of Adventure

Fyn:

CoastZone A/SHotel HesseletHUMANIC GROUP – Teambuilding – Medarbejderudvikling – Firmasundhed – Optimeet BookingScandic HotelsSeverinWorld of Adventure

Jylland:

CoastZone A/SHUMANIC GROUP – Teambuilding – Medarbejderudvikling – FirmasundhedLEGOLAND Hotel & ConferenceMunkebjerg Hotel & Vejle Center HotelOptimeet BookingScandic HotelsWorld of Adventure

Tyskland:

East Hotel Hamburg & sly Berlin

Færøerne:

North Atlantic Xperience – Møder på Færøerne

Få gratis inspiration til dine møder, konferencer og events på Optimeet Dagen (tidligere MødeMekka)

Optimeet Dagen er din nøgle til at forbedre dine kommende møder, konferencer og events

Her er, hvad du kan forvente:

  • Mulighed for op til 10 speedmeetings á 15 minutter med møde- og eventbranchens udstillere
  • Et interessant foredrag præsenteret af en af Danmarks mest anerkendte foredragsholdere
  • Omfattende netværksmuligheder med både udstillere og planlæggere

Hvad er Optimeet Dagen?

Optimeet Dagen er et arrangement designet til dem, der står for at organisere eksterne møder, konferencer og firmaevents for deres virksomheder. 

Deltagere på Optimeet Dagen kan se frem til følgende:

  • Op til 10 møder med leverandører
  • Værdifuld viden og inspiration til kommende arrangementer
  • Netværksmuligheder og afsluttende netværksmiddag

Retningslinjer for Optimeet Dagens deltagelse

Forud for arrangementet skal du som gæst booke min. 3 møder med udstillerne
(Se udstillerlisten længere oppe på siden)


Deltagelse i Optimeet Dagen er GRATIS, men det forventes, at du arbejder professionelt med planlægning og/eller indkøb af møder, kurser, konferencer og/eller events. Vi gennemgår tilmeldingerne løbende og giver dig besked, når din deltagelse er blevet godkendt.

Vi benytter os af bæredygtige og digitale navneskilte

Til vores arrangement vil vi benytte os af digitale navneskilte leveret af VIANOMO. Dette valg er truffet med henblik på at fremme et mere ansvarligt forbrug samt at prioritere den grønne omstilling.