Gratis inspiration til dine kommende arrangementer

Om Optimeet Dagen

Optimeet Dagen (tidl. Mødemekka) er et netværksarrangement for dig, som søger inspiration til dine arrangementer

Velkommen til Optimeet Dagen

– din nøgle til eventyrlig mødeplanlægning!

Deltag i denne eksklusive netværksbegivenhed skabt specielt til dig, der søger inspiration til dine arrangementer. Optimeet Dagen byder på spændende speed-møder med udstillere fra møde- og eventbranchen, herunder hoteller, konferencesteder, teambuildingbureauer, destinationer, foredragsbureauer og mange flere.

Efter en dag på Optimeet Dagen går du ikke kun hjem med ny viden og inspiration, men også med værdifulde forbindelser. Skab netværk med andre dedikerede mødeplanlæggere, del idéer og erfaringer, og løs udfordringer sammen med ligesindede, der ligesom dig arrangerer både små og store begivenheder.

Book dine 15-minutters speed-møder med udstillerne allerede ved tilmelding og åben døren til en dag fyldt med potentiale og berigende møder. Skulle din ønskede udstiller være optaget, står vi til rådighed på dagen for at hjælpe dig med at skabe vigtige kontakter. Optimeet Dagen – hvor hvert møde er en mulighed!


Optimeet Dagen er faciliteret af Optimeet.

Forretningsmuligheder og Partnerskaber:

Deltagelse i et netværksmøde åbner døren for potentielle forretningsmuligheder og partnerskaber. Gennem interaktion med andre deltagere, udstillere og brancheeksperter kan du identificere synergier, samarbejdsmuligheder og styrke dine forretningsforbindelser.

Viden og Inspiration:

Netværksmøder er en kilde til værdifuld viden og inspiration. Gennem delte erfaringer, cases og præsentationer kan du lære om de nyeste trends, bedste praksis og innovative løsninger inden for din branche. Denne indsigt kan styrke din professionelle udvikling og bidrage til at optimere dine fremtidige arrangementer eller projekter.

Udvidelse af Netværk:

Et netværksmøde giver en unik mulighed for at udvide dit professionelle netværk. Ved at møde kolleger, potentielle kunder, leverandører og eksperter kan du skabe varige forbindelser. Disse relationer kan ikke kun styrke din faglige profil, men også åbne døre for fremtidige samarbejder, karrieremuligheder og støtte fra et bredt spektrum af branchefæller.

5 gode grunde til at deltage:

  • Hold op til 10 møder med leverandører til møde- og eventbranchen, og få effektivt relevant viden og inspiration til dit næste arrangement
  • Netværk med andre møde- og eventplanlæggere, som du kan dele inspiration og erfaring med
  • Oplev et relevant fagligt foredrag eller underholdende indlæg
  • Få rundvisning på venue
  • Deltag i afsluttende netværksmiddag med lodtrækning