Optimeet Dagen – Emne: Møder og naturen

Vi tager til Comwell Borupgaard i Nordsjælland, og her kan vi tilbyde alle dem, der planlægger virksomhedens møder og events på en inspirationsdag fyldt med møder, netværk og forplejning hele dagen - helt gratis. Vi får besøg af Flemming Dybbøl, som vil stå for et foredrag. Emne på inspirationsdagen: Møder og naturen.

september 24, 2024

Nørrevej 80

3070 Snekkersten

Gratis deltagelse

Oplev Flemming Dybbøl som foredragsholder

Mød Flemming Dybbøl en dynamisk og innovativ foredragsholder, der har en baggrund som bl.a. Kommerciel Direktør og bestyrelsesmedlem for Smukfest, Major Appeal Director i Børns Vilkår, og medstifter af Nordeuropas største outdoor festival.

Flemming har været en stor del af den kreative udvikling og kommercielle succes i Smukfest, hvor han aldrig har været bange for at tænke nyt og anderledes, og derudover har han været en stor del af etableringen og opbygningen af Danmarks Outdoorfestival i Ry og Silkeborg.

På dagen tager Flemming os både gennem sin karriere og flere af hans kreative projekter, men kommer også med input til det at holde inddrage naturen i møderne, og hvilket output det kan give til dit event. Flemming er en fremragende formidler, med fart over feltet og kreative indslag.

Optimeet Dagen afholdes på Comwell Borupgaard 

Comwell Borupgaard ligger i det naturskønne Nordsjælland og tilbyder moderne herregårdsomgivelser, der danner de perfekte rammer for møder, konferencer og firmaevents.

Beliggende i Snekkersten ved Helsingør, kombineres de stilfulde herregårdsomgivelser med moderne bygninger, hvilket skaber en unik og inspirerende atmosfære. Læs mere om Comwell Borupgaard her.

Dagens emne: Optimeet Dagen har fokus på møder og naturen. Hvordan kan man bringe naturen ind i mødet, og/eller hvordan kan man bringe mødet ud i naturen? Hvad bidrager det bl.a. til mødets output?

På dagen kan man møde udstillere der tilbyder møder i naturen, har anderledes mødepakker og ligger omgivet af den grønne natur.

Få indblik i hvordan man kan implementere naturen i mødet eller hvordan mødet kan bringes ud i naturen, og hvad den lille forskel kan gøre.

OBS! Der tilbydes bustransport til Comwell Borupgaard fra og til København: 

Kl. 13.00 – Afgang fra Ingerslevsgade, København
Kl. 20.00 – Afgang fra Comwell Borupgaard, retur mod København

Mød de spændende udstillere

Sjælland:

Bernstorff SlotBrede SpisehusClassic Car HouseCoastZone A/SComwell BorupgaardComwell Hotels – Konventum & HøjstrupgårdOptimeet BookingPharmakon KonferencecenterVejrø ResortVIKINGBUS – World of Adventure

Fyn:

CoastZone A/SComwell HotelsHotel Faaborg FjordOptimeet BookingVIKINGBUS – World of Adventure

Jylland:

CoastZone A/SComwell HotelsOptimeet BookingVIKINGBUS – World of Adventure

Sverige:

Hotel TylösandIsaberg Höganloft ⋅ Isaberg Mountain ResortKullen ⋅ møder på Kullen

Få gratis inspiration til dine møder, konferencer og events på Optimeet Dagen (tidligere MødeMekka)

Optimeet Dagen er din nøgle til at forbedre dine kommende møder, konferencer og events

Her er, hvad du kan forvente:

  • Mulighed for op til 10 speedmeetings á 15 minutter med møde- og eventbranchens udstillere
  • Et interessant foredrag præsenteret af en af Danmarks mest anerkendte foredragsholdere
  • Omfattende netværksmuligheder med både udstillere og planlæggere

Hvad er Optimeet Dagen?

Optimeet Dagen er et arrangement designet til dem, der står for at organisere eksterne møder, konferencer og firmaevents for deres virksomheder. 

Deltagere på Optimeet Dagen kan se frem til følgende:

  • Op til 10 møder med leverandører
  • Værdifuld viden og inspiration til kommende arrangementer
  • Netværksmuligheder og afsluttende netværksmiddag

Retningslinjer for Optimeet Dagens deltagelse

Forud for arrangementet skal du som gæst booke min. 3 møder med udstillerne
(Se udstillerlisten længere oppe på siden)


Deltagelse i Optimeet Dagen er GRATIS, men det forventes, at du arbejder professionelt med planlægning og/eller indkøb af møder, kurser, konferencer og/eller events. Vi gennemgår tilmeldingerne løbende og giver dig besked, når din deltagelse er blevet godkendt.

Vi benytter os af bæredygtige og digitale navneskilte

Til vores arrangement vil vi benytte os af digitale navneskilte leveret af VIANOMO. Dette valg er truffet med henblik på at fremme et mere ansvarligt forbrug samt at prioritere den grønne omstilling.