Optimeet Dagen – Aarhus

Foredragsholderen og venue vil snart blive offentliggjort

oktober 3, 2024

Agro Food Park 10

8200 Aarhus N

Gratis deltagelse

Denne gang afholder vi inspirationsdag på Horisont Hotel & Konference i Aarhus

Deltag i en eller flere eksklusive rundvisninger på det smukke Horisont Hotel og Konference. Her har du mulighed for at blive inspireret til dine møder, konferencer og events. Hotellet ligger smukt i den flotte Egådal med store vinduespartier, som giver lys og udsyn. Naturen omkring hotellet indbyder til en rask travetur i pauserne, bordfodbold, billard eller bordtennis i loungeneller sjove spil på de grønne arealer.

Her er ro, udsigt, masser af plads til læring og fordybelse, alt imens vores team af kokke og konditor serverer portionsanrettede lækkerier. Vi er midt i naturen, men kun 7 minutter fra Aarhus – med 700 gratis P-pladser lige ved døren. ​

Som en fantastisk afslutning på vores netværksevent inviterer vi til en eksklusiv middag i Horisont Hotel’s restaurant. Med rendyrket madglæde og passion for lokale råvarer serverer de god og inspirerende mad med fokus på smag og bæredygtighed. Køkkenet laver danske retter med et præg fra hele verden, hvilket sikrer en uforglemmelig kulinarisk oplevelse til deltagerne.


Mød de spændende udstillere

Sjælland:

CoastZone A/SComfort Copenhagen AirportSkt. PetriStrawberry Quality The Reef, Clarion –  Thon Partner Hotel Høje TaastrupThon Partner Hotel Sorø  – Tivoli ⋅ Nimb Event – VIKINGBUSWorld of Adventure

Fyn:

Broløkke HerregårdCoastZone A/SVIKINGBUSWorld of Adventure

Jylland:

CinemaxX AarhusCoastZone A/SHorisont Hotel & KonferenceHotel GUESTapart Moesgaard Museum –  Vejlsøhus Kursus- og konferencecenter – VIKINGBUSWorld of Adventure

Få gratis inspiration til dine møder, konferencer og events på Optimeet Dagen (tidligere MødeMekka)

Optimeet Dagen er din nøgle til at forbedre dine kommende møder, konferencer og events

Her er, hvad du kan forvente:

  • Mulighed for op til 10 speedmeetings á 15 minutter med møde- og eventbranchens udstillere
  • Et interessant foredrag præsenteret af en af Danmarks mest anerkendte foredragsholdere
  • Omfattende netværksmuligheder med både udstillere og planlæggere

Hvad er Optimeet Dagen?

Optimeet Dagen er et arrangement designet til dem, der står for at organisere eksterne møder, konferencer og firmaevents for deres virksomheder. 

Deltagere på Optimeet Dagen kan se frem til følgende:

  • Op til 10 møder med leverandører
  • Værdifuld viden og inspiration til kommende arrangementer
  • Netværksmuligheder og afsluttende netværksmiddag

Retningslinjer for Optimeet Dagens deltagelse

Forud for arrangementet skal du som gæst booke min. 3 møder med udstillerne
(Se udstillerlisten længere oppe på siden)


Deltagelse i Optimeet Dagen er GRATIS, men det forventes, at du arbejder professionelt med planlægning og/eller indkøb af møder, kurser, konferencer og/eller events. Vi gennemgår tilmeldingerne løbende og giver dig besked, når din deltagelse er blevet godkendt.

Vi benytter os af bæredygtige og digitale navneskilte

Til vores arrangement vil vi benytte os af digitale navneskilte leveret af VIANOMO. Dette valg er truffet med henblik på at fremme et mere ansvarligt forbrug samt at prioritere den grønne omstilling.