Inspirationstur + Optimeet Dagen – Fredericia

Inspirationsdag i Fredericia på Messe C. I løbet af dagen får vi besøg af foredragsholder Helen Eriksen. Foredraget afslører de psykologiske mekanismer bag innovation, arbejdsglæde og effektivt samarbejde, og hvordan vi sammen kan foster dette i en indsigtsfuld og psykologisk stabil ramme. Emne på inspirationsdagen: Grøn omstilling og bæredygtighed.

august 28, 2024

Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia

Helen Eriksen

Gratis deltagelse

Oplev Helen Eriksen som foredragsholder den 28. august 

Fremtidens arbejdsplads er lige her, og det er OS, der er kulturen

Helen Eriksen, en anerkendt erhvervspsykolog og forfatter, præsenterer dybdegående indsigt i frisættende ledelse, arbejdsglæde og skabelsen af trivselsskabende teamarbejde med afsæt fra hendes spændende interviews med danske virksomhedsledere og pionerer.

Dette foredrag giver jer muligheden for at dykke ned i koncepter som selvstyrende teams, en fire dages arbejdsuge, og hvordan man opnår en “90 procent ledelsesløs” organisation. Gennem Helen Eriksens research, som omfatter interviews med dedikerede ledere, vil I få indblik i, hvordan disse modeller allerede skaber arbejdspladser med høj trivsel, få sygemeldinger og ingen rekrutteringsudfordringer.

 

Optimeet Dagen afholdes på Messe C, Fredericia 

MESSE C er et messecenter med over 100 års udvikling i rygsækken, der har formålet at bringe folk sammen til mere forretning, større viden og bedre oplevelser.

Med 33.000 m2 under et tag har de pladsen til både de små og store konferencer, virksomhedsevents og messer. Der kredses for at lave unikke arrangementer og yde fantastisk værtskab. Læs mere om Messe C her.

Dagens emne: Oplev den spændende lokation Messe C, og se hvordan de har fokus på den grønne omstilling og deres faciliteter. Optimeet Dagen har denne gang fokus på bæredygtighed og den grønne omstilling, herunder også den sociale bæredygtighed i form af et spændende foredrag.

På dagen vil du opleve følelsen af at træde ind i den grønne natur, omgivet af madboder og hyggelige oaser, hvor stort set alt er bygget af genbrugsmaterialer.

 

Mød de spændende udstillere

Sjælland:

AWA TeambuildingCoastZone A/SConferenceCommunicator Eventplatform – ConferenceCommunicator Eventplatform – Optimeet BookingOurstuffScandic HotelsVIKINGBUS – World of Adventure

Fyn:

AWA TeambuildingBest Western Plus Hotel Fredericia og Hotel SvendborgCoastZone A/SConferenceCommunicator EventplatformEgeskov SlotFjelsted Skov Hotel & KonferenceGl. BrydegaardOptimeet Booking – OurstuffScandic HotelsVIKINGBUSWorld of Adventure

Jylland:

AWA TeambuildingBest Western Plus Hotel Fredericia og Hotel SvendborgCoastZone A/S – ConferenceCommunicator EventplatformFeriecenter SlettestrandKoldingfjord & LouisehøjMESSE C FredericiaMunkebjerg Hotel & Vejle Center HotelOptimeet BookingOurstuff – Scandic Hotels – VIKINGBUSVINGSTED hotel & konferencecenterWorld of Adventure

 

Deltag i en eksklusiv inspirationstur hos Experience Fredericia den 27. august (begrænsede pladser)

Experience Fredericia inviterer til eksklusiv inspirationstur d. 27. august fra kl. 16.30 og frem i forbindelse med Optimeet dagen i MESSE C, Fredericia d. 28. august!

I godt selskab med Experience Fredericia får man d. 27. august mulighed for at opleve den populære ”Energy Crawl” med fokus på Fredericias styrkeposition på energi- og klimaområdet, ligesom der inviteres ind til et gastronomisk univers på 1. klasse hos Restaurant Ti Trin Ned.

Som en del af middagsarrangementet, vil Sofie Randel fra Rethink Event desuden komme og holde et spændende og yderst relevant oplæg med ESG som omdrejningspunkt. Her vil Sofie tage udgangspunkt i real cases og bruge konkrete eksempler som inspiration til, hvordan jeres virksomhed kan styrke jeres ESG-proces gennem virksomhedsaktiviteter, såsom events.

Overnatningen sørger de naturligvis også for, idet alle deltagere den 27. august får mulighed for at takke ja til et værelse på det populære byhotel Hotel Gammel Havn.

OBS *Der er kun 15 pladser til dette eksklusive arrangement, og disse fordeles efter den 12. juni. Ønsker man at deltage den 27. august, kan man ansøge om en af de 15 pladser, i forbindelse med tilmelding til Optimeet Dagen på Messe C den 28. august. Det er en forudsætning at man deltager begge dage, for at kunne komme i betragtning til en af de 15 pladser.

Annulleringsbetingelser vedr. Optimeet Dagen den 28. august 2024 Ved afmelding af arrangementet efter den 15. august 2024 samt ved no show, faktureres der 600 kr. inkl. moms.

Annulleringsbetingelser vedr. Optimeet Dagen den 27. og 28. august 2024 Ved afmelding af arrangementet efter den 15. august 2024 samt ved no show, faktureres der 1.200 kr. inkl. moms.

Få gratis inspiration til dine møder, konferencer og events på Optimeet Dagen (tidligere MødeMekka)

Optimeet Dagen er din nøgle til at forbedre dine kommende møder, konferencer og events

Her er, hvad du kan forvente:

  • Mulighed for op til 10 speedmeetings á 15 minutter med møde- og eventbranchens udstillere
  • Et interessant foredrag præsenteret af en af Danmarks mest anerkendte foredragsholdere
  • Omfattende netværksmuligheder med både udstillere og planlæggere

Hvad er Optimeet Dagen?

Optimeet Dagen er et arrangement designet til dem, der står for at organisere eksterne møder, konferencer og firmaevents for deres virksomheder. 

Deltagere på Optimeet Dagen kan se frem til følgende:

  • Op til 10 møder med leverandører
  • Værdifuld viden og inspiration til kommende arrangementer
  • Netværksmuligheder og afsluttende netværksmiddag

Retningslinjer for Optimeet Dagens deltagelse

Forud for arrangementet skal du som gæst booke min. 3 møder med udstillerne
(Se udstillerlisten længere oppe på siden)


Deltagelse i Optimeet Dagen er GRATIS, men det forventes, at du arbejder professionelt med planlægning og/eller indkøb af møder, kurser, konferencer og/eller events. Vi gennemgår tilmeldingerne løbende og giver dig besked, når din deltagelse er blevet godkendt.

Vi benytter os af bæredygtige og digitale navneskilte

Til vores arrangement vil vi benytte os af digitale navneskilte leveret af VIANOMO. Dette valg er truffet med henblik på at fremme et mere ansvarligt forbrug samt at prioritere den grønne omstilling.